Gols i més gols al partit Sant Cugat B – Vallter Igualada HC B, que acaba amb victòria arlequinada

El Vallter Igualada Hoquei Club B s’imposa a la pista del Sant Cugat B per un increïble 9 a 10.

El partit va començar malament per als arlequinats, que al minut 8 van encaixar l’1 a 0. Tot i així, l’equip va donar la volta al marcador i va arribar al descans amb un sensacional 1 a 5. El partit encara deparava moltes sorpreses i, a la segona part, el resultat es va convertir en un ajustat 6 a 7 a favor de l’Igualada. Això sí, una vegada més, l’equip de la capital de l’Anoia va obrir una escletxa al marcador i el va situar en 6 a 10. Semblava que els igualadins deixarien de patir, però el conjunt vallesà va marcar tres gols més i va deixar el partit amb el 9 a 10 definitiu. Els golejadors de l’Igualada B van ser Armand Pujadó, amb 4 dianes; Martí Busquets i Marc Carol, amb dues cadascun; així com Oriol Llorenç i Jesús Priego.

El proper partit del Vallter Igualada Hoquei Club B serà aquest diumenge, a les 7 menys 5 del vespre, contra el Monjos.