icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

“Gregaris” de la companyia Soon Circus guanya el Premi del Públic al millor espectacle de la Mostra #Igualada 2022

Els assistents a la Fira -professionals i públic general- han escollit, a través d’una votació anònima, aquesta proposta de circ d’entre els 47 espectacles programats en aquesta edició. Es tracta d’un espectacle honest, tendre i divertit, que s’endinsa en el vessant més humà de l’esport per parlar de l’amistat. “Gregaris” és una proposta per a tots els públics que combina diferents disciplines del circ com la bàscula, la perxa xinesa i l’acrobàcia.

El director executiu de Mostra Igualada, Òscar Balcells, ha destacat el fet que el públic de la fira hagi triat com a guanyador un espectacle de carrer. En aquest mateix sentit, Manel Rosés, component de Soon Circus, ha agraït als organitzadors de Mostra Igualada el fet d’haver cuidat la posada en escena d’aquest espectacle de circ.

L’Ajuntament d’Igualada premiarà la companyia Soon Circus amb la contractació de l’espectacle “Gregaris”, que es podrà veure a la ciutat, possiblement, durant la Festa Major de l’any vinent.

Cal destacar que aquesta és la catorzena edició que el públic de la Mostra Igualada decideix el millor espectacle de la fira per votació popular. Anteriorment s’ha premiat companyies com La Pera Llimonera, Antonio Díaz Cascajosa (el Mago Pop), Teatre Mòbil, Marcel Gros i el Mag Lari, entre d’altres.

tornar_radioIgualada