icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Grup Carles se suma a la campanya de mecenatge de l’Hospital de Dia Oncològic d’Igualada

L’empresa Grup Carles s’ha sumat a la campanya de mecenatge de l’Hospital de Dia Oncològic d’Igualada amb un donatiu de 1.000 euros, que servirà per finançar les reformes previstes en aquesta àrea.

El projecte incideix especialment en la transformació de l’espai perquè els pacients guanyin comoditat i intimitat durant els seus tractaments i, a més, el dotarà de nous equipaments mèdics, com les butaques oncològiques per fer els tractaments de quimioteràpia. El Consorci Sanitari de l’Anoia vol agrair públicament a Grup Carles la seva implicació i solidaritat en aquest projecte, que suposarà un salt qualitatiu en l’atenció dels prop de 250 malalts de càncer que s’hi atenen anualment.

Fins a dia d’avui ja s’han sumat a la campanya de mecenatge empreses arrelades al territori, com Grup Carles i Original Buff, S.A, a més de l’associació de comerciants Igualada Comerç, la Unió Empresarial de l’Anoia, el Torneig Arcadi Manchón de Top Tennis o el grup de voluntariat Voluntàries Lluitadores. En els propers mesos, estan previstes més activitats i accions de recaptació promogudes per altres empreses i institucions de la comarca.

Tota la informació a www.eslanostralluita.cat

tornar_radioIgualada