icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Guillem Albà donarà el tret de sortida, aquest cap de setmana, a la nova programació del Teatre de l’Aurora d’#Igualada

El nou programa d’espectacles de Gener/Maig 2023 comptarà amb 9 propostes d’alt nivell i qualitat de teatre, teatre d’humor, comèdia i circ. Aquesta nova programació s’encetarà aquest divendres amb “Ma solitud” del conegut clown Guillem Albà. Un nou espectacle d’humor i emoció, que arreplega el seu univers visual amb una experiència col·lectiva, i on les mans són el punt de partida. L’obra, adreçada a un públic de només 25 persones, és una experiència singular per recordar la importància del que és humà, senzill i compartit. Les funcions de “Ma solitud” de Guillem Albà tindran lloc aquest divendres i el dissabte, a les 7 de la tarda, i a 2/4 de 9 del vespre, i el diumenge, a les 6 de la tarda i a 2/4 de 8 del vespre.

La nova programació del Teatre de l’Aurora inclou vuit espectacles més. Dos d’ells són dues propostes de comèdia i teatre d’humor: “Cartes d’amor” amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas, que es representarà l’últim cap de setmana de gener i “Hamlet.01”, dirigida per Sergi Belbel i interpretada per Enric Cambray, que es podrà veure a mitjans de març.

D’altra banda, en el marc de la nova temporada de l’Aurora els espectadors també podran gaudir de versions revisades de grans textos com “L’amic retrobat” de Fred Uhlman,  “La casa sin Bernarda” de Federico García Lorca i “Ivan i els gossos” de Hattie Naylor. La nova programació també inclourà dues propostes de circ molt premiades i aclamades pel públic i la crítica. “Peix” de la Cia. Hotel Iocandi, i “MDR (Mort de Riure)” de Los Galindos. Finalment, tancarà la programació l’anoienca Montse Pelfort Valentí amb l’estrena del seu nou espectacle “Traç. Espai habitable en construcció”.

Abonaments ja a la venda

Ja estan disponibles els abonaments per a la Programació Gener/Maig 2023, que ofereix 3 espectacles per 36 euros amb un 33% de descompte. A més, pel fet d’adquirir aquest abonament també es podrà gaudir d’un descompte del 33% (de 6 €) per a la resta d’espectacles de la programació. La venda d’abonaments es farà fins el 16 d’abril al web www.teatreaurora.cat o bé trucant al 93 805 00 75 (només en dies laborables).

tornar_radioIgualada