Hèctor Ramos, medalla de bronze al Campionat d’Espanya Sub-23

L’atleta del CAI va fer un millor intent de 2,06 m. i es va quedar a només 3 centímetres del 2n classificat que va ser Pablo Velasco de l’Atlètic Salamanca (2.09 m.). El guanyador de la prova va ser el saltador de l’Agrupació Atlètica Catalunya, Daniel Torrero. (2,11 m.).

Cal destacar també la 4a posició que va aconseguir Eloi Santafé, a la final dels 110 metres tanques amb 14”90, a i que es va quedar a només dues centèsimes del bronze, amb marca personal de 14”51 en sèries, i amb 14”64 en semifinal. A més, també va acabar 7è a la final dels 400 metres tanques amb un resgistre de 53”13, amb 54”13 en semifinal. Es van imposar Angel Díaz (Fent Camí Mislata) en 110 metres tanques i Javier Sánchez (Cueva de Nerja) en els 400 metres tanques.

Per la seva part, Aitor Caldito va acabar 5è al salt de llargada, amb un millor intent de 7,21 m., en una prova dominada per Iker Arotzena (Super Amara Bat;, així com el 8è lloc de Laia Planas en el salt d’Altura femení, amb un millor intent de 1,65 m., en una prova dominada per Nora Tobar, de l’At. San Sebastián, i en el que els dos atletes van assolir places de finalista. Gerard Bou, per la seva part, va ser 13è a la final  dels 5.000 metres llisos,  amb 15’06”15, prova dominada per Miguel Baidal (Cárnicas Serrano).

David Muñoz es va retirar en el Decatló masc., perjudicat pels 3 nuls en el Salt de Perxa, i assolint els següents registres en les 7 proves restants: 100 metres llisos: 11”64 / llargada: 6,54 m. / pes: 9,57 m. / altura: 1,75 m. / 400 metres llisos: 50”64 / 110 m. tanques: 16”19 / disc: 31,12 m. / perxa: nuls /, amb el  4t lloc en 400 metres llisos com a posició individual més rellevant. Es va imposar Bruno Comín, de l’Atletismo Numantino.

El 37è Campionat d’Espanya Sub-23 es va dur a terme al Complex Esportiu Ruth Beitia de Santander en doble jornada de dissabte i diumenge. Les proves van comptar amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 2000/2001/2002.