icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada acollirà, aquest dissabte, la 5a edició del festival d’art urbà Electra  

Aquest esdeveniment convida artistes de diferents tècniques i estils a traslladar el seu art a les caixes d’electricitat. Aquest any, com a novetat, el festival Electra tindrà com a centre neuràlgic el Parc de l’Estació Vella, on es duran a terme un seguit d’activitats relacionades amb el món de l’art, per complementar les actuacions a les caixes. Així, s’hi podran trobar tallers per a tots els públics i també un mercat d’artistes.

Pel que fa els participants, l’Electra manté la seva missió d’incloure un equilibri entre joves talents locals, estudiants de l’Escola d’Art Gaspar i artistes consolidats com Albert Álvarez, el grafiter Javi D. Lara, o el reconegut dissenyador Jaume Enrich. En l’àmbit local, hi destaca la participació de Mar Moreno o la intervenció que realitzarà l’Espai Malla amb impressores 3D. D’altres artistes destacats del Festival són: Margalef, expert en intervencions urbanes influïdes per l’arquitectura; i les muralistes G.Nivaria i Atena.

Podeu trobar tota la informació detallada sobre la jornada al web www.electrafestival.com i a Instagram @electrafestival.

tornar_radioIgualada