icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada acollirà, el 19 de novembre, la 5ª Cursa i Caminada solidària “Anoia en Marxa Contra el Càncer”

Aquesta iniciativa, organitzada per l’Associació Contra el Càncer a la comarca,  es durà a terme, a l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada, a partir de les deu del matí. La prova, adaptada a tots els públics, constarà d’una distància de 5 quilòmetres que es podran fer corrent o caminant. L’objectiu d’aquesta 5a edició de l’“Anoia en Marxa Contra el Càncer” passa per recollir fons per a la investigació d’aquesta malaltia i també perquè l’Associació Contra el Càncer a l’Anoia pugui oferir diversos serveis tant als malalts com a les seves famílies.

A banda de la cursa solidària, l’“Anoia en Marxa Contra el Càncer” inclourà també diferents activitats per a tota la família com una classe de zumba, un esmorzar i un sorteig de premis.

Pel que fa les inscripcions tenen un preu de 10€ i es poden fer fins el dia de la cursa, el 19 de novembre, al Punt Comarcal de l’Associació, al gimnàs Calfont Wellness Centre i per internet al web bit.ly/CursaCaminadaAnoia23. L’objectiu de l’Associació Contra el Càncer a l’Anoia passa per arribar al miler d’inscripcions.

tornar_radioIgualada