icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada acollirà el proper 24 de setembre la 8a edició de l’Alzheimer Race

L’edició d’aquest any tindrà un format i recorregut semblant al de les primeres edicions. Així, tant els participants que facin aquesta cursa solidària caminant, com aquells que la facin corrent, sortiran des de la Plaça de la Masuca i realitzaran un recorregut d’uns 5 quilòmetres. Aquest esdeveniment, organitzada conjuntament per l’Hospital de Dia Sant Jordi i l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres Demències de l’Anoia (AFADA) amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, té per objectiu recaptar fons i sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia degenerativa.

Les inscripcions, que tenen un preu de 12€, es poden fer a les pàgines webs www.cssi.cat/alzheimerrace , www.afada.cat. Els diners recaptats amb les inscripcions i patrocinadors de la 8a edició de l’Alzheimer Race es destinaran a l’AFADA.

Al punt d’arribada de la cursa hi haurà una actuació musical, l’entrega de premis a les persones millors classificades de cada categoria i també sortejos de regals. Les inscripcions per l’Alzheimer Race 2023 tancaran el 17 de setembre o quan s’arribi al miler de participants.

tornar_radioIgualada