icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada acull aquest dissabte la 3a edició del festival dedicat a la cultura vegana “Naturveg”

Aquesta iniciativa, que es durà a terme al llarg de tot el dia a l’Avinguda dels Països Catalans, a Les Comes, intensifica aquest any el seu caire familiar, festiu i divulgatiu. L’eix principal en aquesta edició de “Naturveg” és la Cuina Vegana com a motor d’una vida més sana i equilibrada. I és per aquest motiu que les xerrades, demostracions culinàries i degustacions que formen el gruix de la jornada giraran a l’entorn d’aquest tema.

Pel que fa les activitats que es faran en el marc d’aquesta 3a edició de “Naturveg” començaran a les 10 del matí, amb una caminada per l’Anella Verda, i s’allargaran fins a les 10 de la nit, quan tancarà l’espai firal. Al llarg de tot el dia es faran xerrades, tallers, demostracions i show cookings que aniran a càrrec de coneguts xefs vegans, restauradors i cuiners igualadins, professors de cuina, escriptores i influencers, com son Miriam Fabà, Jenny Rodriguez o l’ecoxef Pilar Ibern.

El festival inclourà també les actuacions dels grups musicals igualadins Les Pastes de la Iaia, Blackstars cover i el duo Marta Bossa i Biel Jorba.

tornar_radioIgualada