icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada acull aquest diumenge la 2a cursa solidària “Anoia en Marxa contra el Càncer”

El proper diumenge 10 de febrer tindrà lloc, a la capital de l’Anoia, la segona edició d’aquesta iniciativa, organitzada per l’AECC – Catalunya contra el Càncer de Barcelona, amb l’objectiu de recollir fons en la lluita contra aquesta malaltia. La cursa, que sortirà a les 11 del matí, des de l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada, constarà d’un recorregut de 5 km de distància, que es podran realitzar corrent o caminant. El recorregut de la cursa, planer, és adaptat a tothom amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport entre totes les persones. Els participants, a més de gaudir de l’esport popular, podran participar en un sorteig amb magnífics premis, un bon esmorzar i d’una Màster Class de Zumba.

Les inscripcions es poden fer fins al 8 de febrer al Punt Comarcal de l’associació a l’Anoia, a la Rambla Nova, 32 d’Igualada, al Calfont Wellness Centre, al carrer Aurora, 86, i per internet a través de: http://bit.ly/Anoiaenmarxa.

Aquesta carrera solidària pretén convertir-se en una cita anual ineludible per tots els amants de l’esport que, a més, vulguin posar el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer. Els diners recaptats amb aquesta acció seran destinats íntegrament a la recerca oncològica, a la lluita contra el càncer i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

tornar_radioIgualada