icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada acull aquest diumenge la 36a edició de la Cursa Popular, amb la gran novetat que caldrà inscriure’s prèviament a la prova

La cursa constarà de dos recorreguts: l’A, de cinc quilòmetres i mig, adreçat a Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets, Juvenils i Majors, que arrencarà a les onze del matí des de l’Avinguda Barcelona i el B, de gairebé dos quilòmetres, per a categories Prebenjamins i Petits, i que començarà a les dotze del migdia, des de la Plaça Castells. La gran novetat d’aquesta edició és que la Cursa A es correrà amb xip de cronometratge i això comportarà que sigui necessària la inscripció prèvia. L’avantatge d’aquesta nova incorporació és que permetrà obtenir els resultats i classificacions de manera immediata.

Les inscripcions per a la Cursa A es poden fer al web www.cursapopularigualada.cat, a les oficines del Patronat Municipal d’Esports i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

La 36a Cursa Popular està organitzada per l’Ajuntament de la ciutat, el Patronat Municipal d’Esports i el Consell Esportiu de l’Anoia, amb la col•laboració, entre d’altres, d’AquaSOS i del Club Atlètic Igualada (CAI). Pel que fa l’associació de socorristes AquaSOS, per cada participant en la cursa destinarà mig euro a una iniciativa solidària. En aquesta edició els diners es destinaran a la lluita contra el càncer.

Tota la informació referent a la 36a edició de la Cursa Popular, es pot trobar al web www.cursapopularigualada.cat.

tornar_radioIgualada