icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada acull la 3ª Jornada d’Autogestors de Catalunya amb l’empoderament de les persones amb discapacitat com a eix central

Més de 125 autogestors van assistir aquesta jornada, celebrada el passat 28 d’octubre, al Centre Cívic Nord, amb l’objectiu de compartir experiències i coneixements en pro de la defensa dels drets de les persones amb discapacitats. El grup d’autogestors treballen per l’empoderament de les persones amb discapacitat perquè es converteixin en els seus propis portaveus i en persones preparades per defensar i reclamar els seus drets expressant les seves idees i opinions.

La jornada, organitzada per Autogestors Anoia, conjuntament amb Dincat, l’Ajuntament d’Igualada i Àuria, va incloure un taller de la Cooperativa Quatre Cantonades d’Igualada, sobre l’accessibilitat cognitiva i sexo afectiva. A més, els participants també van gaudir de les inspiradores paraules de l’esportista Paralímpic d’esquí nòrdic Pol Makuri.

Aquesta ha estat la primera vegada que la Jornada d’Autogestors s’ha celebrat fora de Barcelona i la iniciativa ha aconseguit superar l’assistència de les dues edicions anteriors.

tornar_radioIgualada