icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

#Igualada celebra el 5è aniversari del Parc Central amb una jornada plena d’activitats

Durant tota la tarda i vespre d’aquest passat dissabte, el Parc Central s’ha omplert de públic familiar i juvenil que han pogut gaudir de diversos tallers de pintura facial, inflables i jocs amb pilotes gegants. La celebració ha comptat també amb la música electrònica del DJ Francesc Martínez i el Tindercat, que ha ofert música en directe i animació, amb l’objectiu d’aconseguir parella, de forma divertida, entre els participants amb diversos jocs i concursos.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha valorat molt positivament els cinc anys del Parc Central. Segons Castells, aquest espai “s’omple diàriament de famílies, esportistes i gent que se l’ha fet seu i que ha convertit l’espai en l’epicentre de l’activitat de la ciutat per fer salut, gaudir i socialitzar”.

El parc arriba al seu cinquè aniversari amb l’inici de les obres d’ampliació que permetran que la zona disposi d’un espai destinat a la pràctica d’skate que s’ha dissenyat amb la col·laboració de més d’un miler d’infants i adolescents d’Igualada. El parc inclourà també un biollac de més de 1.500 m2 que s’omplirà d’aigua freàtica i que serà un refugi per la biodiversitat. Alhora, el projecte contempla que aquest entorn esdevingui una illa climàtica que ajudarà a rebaixar la temperatura de la zona.

tornar_radioIgualada