icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

#Igualada Comerç celebra la 3a edició de la Nit del Comerç d’Igualada

Amb el lema “Amb actitud positiva”, l’associació de comerciants de la ciutat va dur a terme aquest acte que va comptar amb una nodrida participació de botiguers i comerciants de la ciutat, a més de representants del món polític i econòmic d’Igualada. Durant la Nit es varen lliurar els habituals premis de comerç que atorga l’entitat. El Premi al comerç més innovador tecnològicament va ser per a la Joieria Trias; el Premi al comerç amb millor experiència a peu de carrer, per Inuit; el Premi al comerç més actiu a xarxes socials, per Sigrid informàtica, i, per últim, el premi al comerç més participatiu en les accions de dinamització a la ciutat va ser per la Pastisseria Pla.

Durant el sopar es va projectar també en exclusiva el vídeo que ha estat elaborant Igualada Comerç per promocionar el comerç local durant aquesta campanya de Nadal.

La 3a Nit del Comerç, que es va fer al restaurant Somiatruites i va estar conduïda per Pep Callau, va servir, un any més, perquè el sector pogués reivindicar l’optimisme amb què s’està afrontant el dia a dia i les ganes de continuar treballant i lluitant.

tornar_radioIgualada