icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada Comerç es mostra satisfeta de formar part del Rec.0 amb el Made.IGD

La presidenta de l’entitat comercial, Laura Llucià, ha fet una valoració molt positiva d’aquesta iniciativa que s’organitza des d’Igualada Comerç, en el marc del festival de pop-up stores Rec.0. El Made.IGD és un espai situat al Pavelló de la Divina Pastora, on durant els quatre dies del Rec.0 una quinzena de botigues de la ciutat  mostren els seus productes.

Segons Llucià, després de moltes converses amb els responsables del Rec.0, han aconseguit que els comerciants de la ciutat formin part d’aquest esdeveniment. La presidenta d’Igualada Comerç destaca que el Made.IGD ha tingut molt bona acollida entre els comerços de la ciutat i que fins i tot hi ha llista d’espera per prendre-hi part.

D’altra banda, coincidint amb el Rec.0, el departament de comerç de l’Ajuntament d’Igualada, promou al llarg de tota aquesta setmana la campanya Igualada Slow Shopping. Una iniciativa que a través de promocions especials al comerç de la ciutat vol promou les compres de proximitat i meditades. Les promocions es poden consultar al web www.comerçigualada.cat.

tornar_radioIgualada