icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

#Igualada Comerç es prepara per engegar una campanya intensa i constant de dinamització i promoció del comerç a la nostra ciutat

Arriba el mes d’agost amb què habitualment fem la parada de vacances. Igualada Comerç tot i que mantindrà l’oficina tancada uns dies (del 6 al 24 d’agost), seguirà activa, treballant pel comerç a Igualada. Aquesta darrera setmana s’està donant suport als comerços associats per ajudar a fer els tràmits per demanar les ajudes pel Covid19 que ha anunciat l’Ajuntament d’Igualada.

Pel que fa a la 48a botiga al carrer programada pel dissabte 5 de setembre, es treballa perquè tingui novetats i sobretot activitats de dinamització i promoció. Pròximament s’anunciaran les propostes que han d’aconseguir que es consolidi aquest esdeveniment emblemàtic a la ciutat.

Per altra banda s’està acabant d’ultimar una campanya intensa i constant de dinamització i promoció del comerç a Igualada per part d’Igualada Comerç. El projecte que es molt ambiciós es presentarà a l’Ajuntament d’Igualada pròximament i es donarà a conèixer públicament per tal que es pugui engegar a principis de setembre. S’espera que sigui ben acollida i que es pugui aconseguir la implicació màxima del comerç i dels ciutadans. Aquesta campanya anirà acompanyada d’una actualització i ampliació de convenis i serveis pels associats d’Igualada Comerç. Aquests darrers dies també s’ha fet el tancament de Desitjos enlaire que es va realitzar durant l’Eurpean Baloon Festival. Destaca el fet d’haver pogut fer una aportació econòmica a l’entitat de malalties minoritàries.

tornar_radioIgualada