icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Igualada demana suport per tenir el Grau d’Enginyeria Informàtica al nou Campus Universitari

Aquest suport es va aprovar per unanimitat en el ple ordinari del mes d’octubre que s’ha fet aquest dimarts. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha anunciat que el territori i els empresaris de la ciutat i la comarca tenen una alta demanda en aquest sector. La comarca és la segona de tot el país amb més empreses TIC.

Castells es va mostrar convençut que les classes poden començar el proper setembre a les noves instal.lacions universitaries d’Igualada. L’alcalde reconeix que actualment, les empreses igualadines i anoienques del sector van a buscar personal fora del territori. És per això que un Grau d’Enginyeria d’Igualada, segons Castells, facilitaria la incorporació de joves igualadins i anoiencs a empreses d’aquí. L’alcalde recorda que l’actual edifici del Campus Universitari d’Igualada pot acollir fins a 1.000 estudiants, quan actualment n’hi ha uns 300.

El punt va rebre el vot favorable de totes les formacions polítiques. El PSC, però, va destacar que hi donaven suport perquè el text recull que aquesta ampliació acadèmica estarà dins del sistema universitari públic. Per la seva banda, des del PP, el seu portaveu, Joan Agramunt, també hi donava suport. Aquest punt va rebre el suport de totes les formacions amb representació a l’Ajuntament d’Igualada.

tornar_radioIgualada