icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada disposarà en les properes setmanes de gairebé noranta noves places d’aparcament gratuït

L’Ajuntament preveu obrir, entre els mesos de setembre i octubre, dues noves zones blanques, que han d’ampliar l’oferta d’estacionament gratuït a les àrees Centre i Nord de la ciutat. Concretament, al carrer Comarca s’oferiran 51 places a tocar del col·legi Pare Ramon Castelltort i, al carrer Delícies, 37 noves places, properes al Mercat de la Masuca. Amb la posada en marxa d’aquestes noves zones blanques, Igualada superarà les mil dues-centes places d’aparcament gratuït. El cost conjunt de les obres per fer possibles aquestes dues zones blanques d’aparcament gratuït és d’uns 84.000 euros.

Pel que fa el cost total dels terrenys on estaran ubicades és d’uns 12.000 euros a l’any. En aquest sentit, el tinent d’alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont, ha volgut remarcar que l’Ajuntament lloga els terrenys per instal·lar les zones blanques a un preu molt més baix que el preu de mercat.

D’altra banda, en les properes setmanes, quan es dugui a terme la campanya anual d’asfaltatge, s’asfaltarà la zona blanca del carrer Piera. Segons Pont, l’Ajuntament ha decidit millorar-la perquè és una zona d’aparcament amb molta demanda. La zona blanca del carrer Piera va obrir l’any 2015 i ofereix 116 places d’aparcament gratuït.

tornar_radioIgualada