icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada En Comú Podem critica la pujada d’impostos proposada pel govern municipal per al 2024

Des de la formació d’esquerres asseguren que aquesta pujada d’impostos obeeix a la pujada de sous dels membres del Govern, així com al cost de 43.000€/anuals del nou cap de l’oposició. Una figura que, segons els Comuns s’ha creat a mida de Jordi Cuadras amb la finalitat que Igualada Som-hi aprovi els pressupostos i continuï sent el soci principal del Govern de Castells.

A més, per a Igualada En Comú Podem, aquest augment de les despeses cal afegir altres càrrecs de confiança, com la coordinadora, el cap de gabinet, l’encarregat de comunicació i l’encarregat d’entorn urbà, que implicaran, segons els Comuns, una despesa de 117.000€/anuals.

Els Comuns denuncien que Igualada és un dels municipis que més impostos paga de Catalunya i afirmen que això no s’ha vist reflectit en una millora dels serveis públics de la ciutat.

Per últim, des d’En Comú Podem asseguren que, com a organització d’esquerres, defensen que els impostos siguin progressius i que pagui més qui en té més i que pagui menys qui en té menys.

tornar_radioIgualada