icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada lidera el rànquing de ciutats amb més zones verdes de Catalunya segons l’ISGlobal

Recentment, Igualada ha estat classificada per l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), com la ciutat de Catalunya amb més espais verds, i això és una gran notícia en l’aposta per la transformació verda a la ciutat.

Des del grup municipal de Junts per Igualada apunten que “la realitat és que Igualada va guanyant espais verds, i el darrer exemple que tenim és el nou jardí de l’equipament juvenil de Cal Badia. Un espai ubicat al costat de l’estació de bus i de tren, però també d’un institut i una escola, que ara ha guanyat 1.200m2 de verd i ha fet més amable aquest entorn obert a la ciutadania”.

Junts per Igualada segueix apostant per poder continuar sumant espais verds i naturals a la ciutat, com és la finalització dels últims trams dels 13km2 d’Anella Verda, la futura via Blava que resseguirà el riu Anoia fins el riu Llobregat, així com altres espais dins la mateixa ciutat com serà el proper parc que s’està treballant en els entorns del Centre Cívic Nord o els diferents enjardinaments que s’aniran realitzant a les entrades d’Igualada.

tornar_radioIgualada