icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

#Igualada oferirà sis tallers gratuïts de Reorientació Digital per descobrir les oportunitats laborals del món TIC

L’Ajuntament d’Igualada està impulsant, en col·laboració amb el departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya i la Mobile World Capital Barcelona, sis tallers de reorientació digital a Igualada, emmarcats dins de de la iniciativa Barcelona Digital Talent.

L’objectiu d’aquests tallers és generar interès a persones en edat laboral, aturades o en cerca activa d’ocupació, que mai s’havien plantejat el sector TIC com a oportunitat per obtenir una feina de qualitat i estable. D’aquesta manera, a més d’oferir noves possibilitats d’ocupació, s’incrementarà el nombre de professionals empoderats i capacitats digitalment per satisfer les necessitats de les empreses del sector tecnològic a Igualada.

Els sis tallers s’impartiran en línia entre els mesos de juny i setembre:

El dia 8 de juny es farà el primer taller a les 16h. Serà un taller ludificat amb el títol: “l’Experiència Alicia” amb una durada de 2 hores. El 10 de juny a les 9h es farà el taller “La digitalització de les empreses” de CRM & ERP Consultant amb una durada de 3 hores. El 17 de juny tindrà lloc el taller “El món de les Apps per dins” d’App Development, també amb una durada de 3 hores.

Durant el mes de juliol es realitzarà el taller “Aprèn les bases del desenvolupament web” de Web Development serà el dia 16 i tindrà una durada de tres hores.

El dia 16 de setembre es farà el taller “El futur està en el núvol” Taller de Cloud de tres hores de durada. Finalment, el 23 de setembre es farà l’últim dels tallers: “Com les dades transformen el món” de Big Data & Business Intelligence també de 3 hores de durada.

Les inscripcions al curs ja estan obertes i es poden tramitar al web: barcelonadigitaltalent.com/ca/agenda/tallers-de-reorientacio-digital-a-igualada/

tornar_radioIgualada