icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada presenta l’Espai Igualadiníssim dedicat al Patge Faruk i el llibre “Petita història dels Reis d’Igualada” amb textos d’Antoni Dalmau i il·lustracions de Pilarin Bayés

L’Ajuntament d’Igualada ha presentat, aquest divendres, el seu “Espai Igualadiníssim”, que aquest Nadal està dedicat al 75è aniversari de l’arribada a la ciutat del Patge Faruk, l’emissari dels Reis d’Orient. La descoberta d’aquest panell fotogràfic, situat al vestíbul d’entrada a l’edifici consistorial i amb un recull d’imatges històriques del Patge Faruk a la capital; l’han fet els dos autors del llibre, “Petita Història dels Reis d’Igualada”, Antoni Dalmau i Pilarin Bayés.

Durant la presentació del llibre, Dalmau ha destacat la importància  de la Festa dels Reis per als igualadins. Per la seva part, Pilarin Bayes, que ha realitzat dues il·lustracions en directe, ha recordat amb il·lusió la primera vegada que va visitar aquesta tradicional festa a Igualada, i la il·lusió que evoca en els més petits. Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha reconegut la trajectòria dels dos autors i ha destacat també la importància d’aquesta festivitat. Tanmateix, ha aprofitat l’acte per fer anunciar l’assistència del president de la Generalitat i d’alguns consellers a la festa dels Reis d’Igualada.

 

tornar_radioIgualada