icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

#Igualada Som-hi considera inadmissibles les acusacions de Poble Actiu i assegura que si no hi ha acord pel cartipàs és perquè volien càrrecs de confiança

El grup integrat per PSC, Comuns i Igualada Oberta considera “inadmissible” el comunicat que ha fet Poble Actiu sobre el Ple del cartipàs de dijous passat. Igualada Som-hi recorda a Poble Actiu que si no hi va haver una posició conjunta de les tres forces d’esquerres és perquè Poble Actiu va plantejar crear càrrecs de confiança a mida pels grups de l’oposició a 16.000 euros la mitja jornada, proposta davant la qual Igualada Som-hi es va oposar rotundament. Aquest és l’únic motiu, afirmen, pel que no es va fer una posició conjunta. Des de la formació d’esquerres i progressista recorden que si Poble Actiu va demanar ajornar el ple 48 hores del dimarts al dijous va ser per madurar la proposta de reduir els càrrecs de confiança del govern, acordada amb Igualada Som-hi i ERC, i no per crear una nova proposta que comportés la creació de càrrecs de confiança per l’oposició.

Tot i el que Igualada Som-hi qualifica de “constants retrets i rebequeries de Poble Actiu” i malgrat afirmar que “la mentida i les falsedats no són bones companyes de viatge per a fer política i no tot s’hi val”, Igualada Som-hi assegura que continua estenent la mà a Poble Actiu i explica que no els veu com un adversari.

Per últim, des d’Igualada Som-hi lamenten “la poca falta de sentit democràtic amb la qual Poble Actiu es refereix a alcaldes i regidors de la comarca elegits democràticament per haver escollit, lliurement, fer un pacte de govern al Consell Comarcal”.

 

 

 

tornar_radioIgualada