icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

#Igualada Som-hi demana iniciar els tràmits perquè la ciutat tingui una 6a escola pública i una 4a escola bressol

El grup municipal integrat per PSC, Comuns i Igualada Oberta ha emplaçat al govern de la ciutat a encetar els tràmits necessaris perquè Igualada tingui una sisena escola pública i una quarta escola bressol també pública. La demanda es produeix després que fa unes setmanes la Generalitat aprovés un decret que permet convertir escoles concertades en públiques si compleixen una sèrie de requisits. Igualada Som-hi creu que això és “una oportunitat que la ciutat ha d’aprofitar” i fa aquesta proposta pensant en l’Escola de l’Ateneu, que té escola de primària i escola bressol amb una capacitat total que podria superar els 240 alumnes. Durant la campanya electoral, la mateixa entitat, va explicar a tots els partits polítics que podria estudiar la possibilitat d’acollir-se a aquest decret.

Amb aquest posicionament, Igualada Som-hi vol fer realitat les seves propostes electorals en l’àmbit educatiu com són que la ciutat tingui una quarta escola bressol pública i que hi hagi un major equilibri entre l’escola pública i l’escola concertada a la ciutat, ja que en aquests moments hi ha cinc escoles públiques i nou de concertades.

Igualada Som-hi plantejarà un acord de tots els grups municipals perquè la ciutat doni recolzament a la creació de la sisena escola pública i la quarta escola bressol. La formació proposarà votar una moció conjunta al ple de l’Ajuntament de dimarts que ve.

tornar_radioIgualada