icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada Som-hi denuncia que l’ascensor de Fàtima porta un mes sense funcionar i reclama canviar el contracte de manteniment

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC – Igualada Oberta) considera “inadmissible” que l’ascensor de Fàtima porti tants dies avariat i hagi deixat sense aquest servei les veïnes i veïns dels barris de Fàtima i Set Camins. La formació progressista denuncia que és l’enèsima vegada que passa i demana que el govern de Junts canviï el contracte de manteniment per evitar que la instal·lació estigui contínuament fora de servei.

La formació que integren el PSC i el grup ciutadà Igualada Oberta proposa la revisió del contracte de manteniment per allargar-lo dels 2 anys de durada actuals fins als 5 anys, ja que sinó l’empresa no amortitza les inversions que pot fer en el manteniment i deixa de fer-les. També que en aquests contractes s’introdueixin diferents clàusules per a garantir el funcionament. Des d’Igualada Som-hi proposen establir un temps de resposta davant de cada incidència per sota dels 30 minuts, pels avisos urgents, i per sota de les dues hores, pels no urgents. I en tercer lloc que, per contracte, l’empresa estigui obligada a tenir les peces de reparació de la instal·lació en estoc i que no passi com ara que les han de portar de l’estranger i triguen diverses setmanes.

tornar_radioIgualada