icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada Som-hi obre el compte enrere per les eleccions municipals amb la primera trobada de PSC, Comuns i Igualada Oberta

La candidatura ha celebrat aquesta assemblea per marcar el calendari, estructura i funcionament del projecte per encarar les eleccions municipals del 26 de maig. La trobada ha reunit les tres peces de l’espai polític que funcionaran de manera conjunta. Tal i com ha explicat el candidat Jordi Cuadras a l’assemblea, “Igualada Som-hi és l’alternativa a l’actual govern conservador de la ciutat i ofereix una proposta d’esquerres i progressista per guanyar i governar”.

En aquesta primera trobada, celebrada a l’Ateneu Igualadí, s’ha explicat l’estructura de funcionament i els diferents equips que formen part d’Igualada Som-hi: el de campanya, el d’agenda, el consell tècnic i l’equip de programa repartit en els tres eixos programàtics “Igualada dins Igualada”, “Igualada a la Conca” i “Igualada a Catalunya”. També s’ha destacat que Igualada Som-hi és la novetat d’aquestes eleccions municipals.

Durant l’assemblea, els diferents membres d’Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) han apostat per oferir una proposta que sigui constructiva, que es dirigeixi a tots els igualadins i igualadines, que parli sempre en positiu i que faci avançar la ciutat des de l’esquerra progressista. També s’ha posat en valor l’experiència de govern que té l’espai que representa Igualada Som-hi i el llegat que, en aquest sentit, es pot explicar dels governs progressistes que ha tingut la ciutat.

 

tornar_radioIgualada