icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada tindrà una comissaria d’Agents Rurals i una Escola de Natura a la zona del Pla de la Massa

El ple de l’Ajuntament d’Igualada ha aprovat el primer pas per realitzar la cessió dels terrenys a la direcció general d’Agents Rurals de la Generalitat de dos terrenys a la zona del Pla de la Massa per impulsar dos projecte; un nou local per al cos d’Agents Rurals i una Escola de Natura.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha avançat que la nova comissaria dels Agents Rurals acollirà a 30 agents que treballaran per aquest cos des de la ciutat d’Igualada i per a tota la comarca de l’Anoia i més enllà. Castells explica que aquesta comissaria dignificarà l’espai on actualment hi ha els Agents Rurals a Igualada, qualificat pel mateix alcalde com a “magatzem”.  A més, Castells ha explicat que vinculat a aquest projecte, i en un espai adjacent al primer, també es fa una cessió de terrenys per fer-hi una Escola de Natura vinculada també al cos dels Agents Rurals.

L’alcalde d’Igualada explica que el projecte està en una fase embrionària, però destaca que és imprescindible fer els primers passos per fer-lo realitat.

tornar_radioIgualada