icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada vol internacionalitzar alguns dels seus esdeveniments esportius per dinamitzar la ciutat

Concretament des de l’Ajuntament d’Igualada s’aposta per tres activitats esportives, que per la seva singularitat, poden ser un pol d’atracció i contribuir a vendre la marca Igualada a l’estranger. Es tracta de la VolCat, l’Igualada Urban Running Night Show i el festival Igualada Esport i Natura. D’aquesta manera, tant el consistori com els organitzadors d’aquestes tres propostes treballen per dotar d’una dimensió geogràfica més àmplia aquests esdeveniments, que a banda del vessant esportiu, tenen també un component comercial.

Pel que fa a la VolCat, una de les proves amb bicicleta de muntanya (BTT) per etapes referents a Catalunya, entrarà a formar part del calendari 2015 de proves d’elit per etapes de la Unió Ciclista Internacional (UCI). Això, segons el responsable de l’empresa organitzadora Ocisports, Albert Balcells, implicarà no només que el nom d’Igualada soni a nivell internacional en aquest esport sinó que la ciutat rebi més de 1.000 persones. En el cas de l’Igualada Urban Running Night Show (IURNS), l’any vinent es planteja un important salt endavant. Per a fer-ho, als recorreguts de 5 i 10 quilòmetres oberts a tothom s’hi vol afegir un tercer, també de 10 quilòmetres, on hi participin atletes professionals. Finalment i en tercer lloc, es treballa també per consolidar i donar una nova dimensió al Festival Esport i Natura. La intenció de cara a l’any vinent passa per afegir-hi presentacions de productes i novetats que resultin atractives per un públic especialitzat arribat de fora de l’Estat. Tot plegat, segons Balcells, ha de permetre, no només atreure noves marques de primera línia del panorama internacional, sinó impulsar a l’exterior les marques locals d’Igualada i l’Anoia.

Aquests tres esdeveniments es disputaran en diferents dates del 2015. D’una banda, la VolCat arribarà del 3 al 5 d’abril. La l’Igualada Urban Running Night Show (IURNS) es farà el dissabte, 23 de maig, i, per últim, el Festival Esport i Natura tindrà lloc els dies 10 i 11 d’octubre.

tornar_radioIgualada