icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Inaugurada la 9ena edició del FineArt #Igualada (fins el 21 de març)

Inaugurada la 9a edició de FineArt Igualada amb els parlaments de les autoritats de la ciutat, on ha intervingut l’alcalde, Marc Castells, el president de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, Ramon Mascaró, i el director del festival, Ramon Muntané.

FineArt Igualada és un esdeveniment de referència en el món de la fotografia, reunint obres molt diverses d’arreu del món. En paraules de Ramon Muntané: “FineArt és on flueix amor per la bellesa, la cultura i el compromís personal”.

Aquesta edició compta amb una quarantena d’exposicions repartides en 12 espais de la ciutat. Enguany el festival desafia la Covid-19 i ha mantingut la proposta, tot i que amb adaptacions per complir les restriccions sanitàries.

En aquest sentit, totes les exposicions tindran controls d’aforament. Per la seva banda, les visites guiades passen a ser virtuals, l’organització enregistrarà les visites guiades dels fotògrafs i les penjarà al seu canal de Youtube. I els tallers i presentacions de llibres es realitzaran en format reduït i aforament limitat.

Fins el 21 de març, la ciutat d’Igualada acull més de 1.000 fotografies. Durant 24 dies la ciutat gaudirà de treballs de vint-i-tres fotògrafs d’arreu del món, onze escoles de fotografia, quatre concursos i dos col·lectiu. Un espectacle pensat per a gaudir de la fotografia en totes les seves vessants.

Per estar informats de totes les activitats que es realitzaran fins el 21 de març podeu accedir a: www.fineartigualada.cat o bé consultar les plataformes Facebook, Twitter – @fineartigualada i Instagram – fineartigualada – (podeu etiquetar les fotos amb el hashtag #Fineartigd21).

tornar_radioIgualada