icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Ivan Sánchez Enrique s’estrena com a president de Fira d’Igualada amb la voluntat d’introduir novetats a les fites que organitza l’entitat i obrir-se a l’entorn

Després de quatre anys de mandat de Magí Senserrich, Sánchez ha agafat el relleu al capdavant de Fira d’Igualada, sent escollit per unanimitat a l’assemblea celebrada el passat 29 de juny. El nou president de Fira d’Igualada afronta aquesta nova etapa amb la intenció de plantejar noves fires i que aquestes incloguin algun efecte sorpresa. A més, també treballaran per entendre l’entorn i donar resposta a les seves necessitats.

El nou president de Fira d’Igualada afirma que són conscients que les noves fires que plantegin potser no funcionen des d’un principi, però estan disposats a aprendre dels errors.

Ivan Sánchez és net de Jesús Enrique de Pedro, una figura que ha estat clau en la trajectòria de Fira Igualada, ja que va formar part de la junta de l’entitat durant molts anys. És per aquesta vinculació familiar, assegura Sánchez, que va acceptar el repte de presidir Fira d’Igualada.

Ivan Sánchez substitueix al capdavant de Fira d’Igualada a Magí Senserrich, que ha estat president de l’entitat des de gener del 2020 i fins al juny del 2023.

tornar_radioIgualada