icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Ja ha arrencat la nova edició del festival REC.0

Ahir dimecres va ser el primer dia del festival de pop-up stores de moda més gran d’Europa, el REC.0. Aquest se celebrarà al barri del Rec d’Igualada fins dissabte 14 de maig, de deu del matí a deu de la nit.

El responsable d’espais exteriors de Recstores, Ricard Vila, argumenta que aquests dos anys d’aturada per la pandèmia també els ha ajudat a repensar el model del festival, incorporant les noves formes de consum de moda existents.

Algunes d’aquestes noves propostes són el 1r Mercat d’Intercanvi de roba o donar la possibilitat d’estampar una samarreta gratuïtament per donar-li una nova vida a la peça.

A part dels comerços també s’hi duran a terme altres activitats, com ara concerts. Un d’ells anirà a càrrec de la cantant i dissenyadora Beth Rodergas, que a més és la responsable de la marca infantil Little Lia by Beth, una botiga que fa anys que té relació amb el REC.0, la que ha afirmat que la seva marca ha crescut amb festival igualadí.

Per la seva banda, el director d’art de Recstores, Ramon Enrich, reivindica un canvi de model al barri, on es potenciïn els diferents usos que es pot donar a la zona del REC.

Podeu consultar tota la informació sobre l’edició d’enguany del festival a la pàgina web www.rec0.com.

tornar_radioIgualada