icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Jaume-Arnau Marquès, nou fitxatge de l’Igualada per ajudar a la porteria d’Elagi Deitg

Marquès té 28 anys i arriba per suplir el forat que deixa Manel del Valle com a segon porter del conjunt arlequinat i que ha penjat els patins. Jaume-Arnau Marquès s’alternarà amb el júnior Guillem Torrents com a recanvi d’Elagi Deitg. El nou porter es va formar a les categories inferiors de l’Igualada Hoquei Club i ha passat pel Sitges, el Capellades, l’Andorra i el Piera, on ha jugat les darreres temporades. Manel del Valle, per la seva part, fins ara era el porter suplent de l’Igualada Rigat en tots els enfrontaments.

Jaume-Arnau Marquès sap que vindrà a ser un dels recanvis d’Elagi Deitg, un dels porters més en forma de l’OK Lliga, i a ajudar-lo als entrenaments. Malgrat que coneix quin és el seu rol a l’equip, reconeix que ve a demostrar la seva vàlua i no es vol posar cap sostre. A més és esquerrà, un fet que li dona un plus més a les seves habilitats. Cal tenir present que un altre dels punts a tenir en compte és l’experiència que atresora el nou jugador arlequinat. Aquest bagatge li pot anar molt bé per si algun dia ha de suplir Elagi Deitg a la porteria de l’Igualada.

Aquesta temporada l’equip igualadí ha format una plantilla amb molts jugadors de la casa, un fet que valora molt positivament Jaume-Arnau Marquès. El porter, a més, considera que el millor està per venir tenint present que diversos jugadors de la base van acabar com a campions d’Espanya.

tornar_radioIgualada