icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Jordi Riba es presenta com a alternativa de govern “realista, amb experiència i compromès 100% amb la ciutat”

El candidat a l’alcaldia dels Socialistes d’Igualada, Jordi Riba, assegura que Igualada necessita un canvi i una alternativa a l’actual govern de CiU i ERC, que al seu entendre són dos rius que conflueixen en una sola corrent. Aquesta alternativa passa pels Socialistes d’Igualada que, segons Riba, són una proposta realista i amb 12 anys d’experiència en el govern amb l’Entesa per Igualada. Pel que fa el primer compromís que pren com a candidat dels Socialistes d’Igualada (PSC-Progrés Municipal), segons Riba, és el de no utilitzar l’alcaldia d’Igualada com a trampolí per accedir a d’altres institucions. El candidat dels Socialistes assegura que, si arriba a ser alcalde de la ciutat, no optarà a cap altre càrrec, ni al Consell Comarcal, ni a la Diputació, ni al Parlament. Riba ha manifestat també que les seves propostes electorals estaran centrades únicament en l’àmbit local. El candidat a l’alcaldia dels Socialistes d’Igualada assegura que no vol defugir del debat nacional però que la ciutadania es mereix que es parli de propostes per a la ciutat. Segons Riba seran propostes ubicades a l’esquerra i que pararan especial atenció a l’àmbit social.

D’altra banda, el candidat dels socialistes afirma que la seva formació està oberta a possibles pactes tan abans com després de les eleccions i reconeix que han estat en contacte amb d’altres forces polítiques per tal de concretar aliances. Per a Riba, és important que l’esquerra sumi per no posar les coses més fàcils a la dreta.

Pel que fa la gent que l’acompanyarà a la llista electoral, el candidats dels Socialistes d’Igualada no ha volgut avançar cap nom perquè encara l’estan confeccionant. Sí ha explicat, però, que incorporarà cares noves i també cares que repetiran.

tornar_radioIgualada