icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Junts per #Igualada estudiarà el sistema de recollida de deixalles per barris i no descarta implantar el porta a porta en algunes zones

INFORMACIÓ ELECTORAL – Una de les propostes electorals del programa de la formació en l’àmbit de Ciutat Amable passa per fer un estudi dels models de neteja i recollida de deixalles als diferents barris de la ciutat. En funció del que determini aquest estudi, Junts per Igualada es plantejarà la instal·lació de contenidors intel·ligents o dur a terme el servei de porta a porta en aquelles zones on sigui el més adient.

D’altra banda, l’alcaldable de la formació, Marc Castells, ha explicat que continuaran amb la seva aposta d’ampliar l’Anella Verda a diferents punts de la ciutat i ha assegurat que ja tenen una subvenció de més de sis-cents mil euros de la Diputació per fer el tram que va de Can Roca al Tanatori. Castells ha destacat també que si el 26 de maig, els igualadins i igualadines els renoven la confiança continuaran amb la 2a fase del projecte del Parc Central, construint un nou espai de lleure per a les famílies.

Altres propostes de Junts per Igualada en el marc del seu programa de Ciutat Amable passarien per apostar pels vehicles elèctrics, l’enllumenat Led, pacificar el trànsit, canviar els arbres que provoquin al·lèrgies i regular l’ús dels patinets elèctrics.

tornar_radioIgualada