icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La 33a Mostra Igualada ja té imatge: una reivindicació a la mirada 360º

La fira d’espectacles infantils i juvenils Mostra Igualada ha presentat la imatge de la seva 33a edició, que se celebrarà del 31 de març al 3 d’abril del 2022.

Un cavall amb els ulls tapats protagonitza el cartell de l’edició. Una reivindicació a les mirades obertes i crítiques i a no anar amb els ulls tapats com els cavalls que, obedients, només veuen el que els fan mirar.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, reivindica aquesta mirada i destaca que s’ha treballat perquè “els nostres joves que tenen la cultura com un referent important, amb la imatge de la mostra puguin sentir-se ben representats”.

El creador de la imatge de la 33a edició de la Mostra Igualada és l’igualadí Ramon Enrich, el que destaca el missatge de tenir una visió 360º i el color vermell del cartell, sent trencador i innovador.

El director artístic de la Mostra Igualada, Ramon Giné, explica que la fira programa espectacles per a tots els públics, sense acotar franges però orientant l’edat, de totes les disciplines, de sala, de carrer i amb diverses capes de lectura.

Haurem d’esperar però a passat festes de Nadal per tenir novetats sobre la programació. Podeu trobar tota la informació a mostraigualada.cat.

tornar_radioIgualada