icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La 8a edició de la #Igualada Urban Running Night Show arriba carregada de novetats

El proper 21 de setembre la capital de l’Anoia serà l’escenari novament d’aquest esdeveniment esportiu que aquest any presenta moltes novetats. A banda del canvi de dates de celebració, passant del maig al setembre, la Urban Runnig es farà aquest any a dos espais diferents de la ciutat: el nucli antic, que acollirà, a la tarda, les curses de 5 i 10 quilòmetres  i l’avinguda Barcelona, on al llarg del matí es duran a terme les propostes adreçades als més petits, com ara les curses de cotxets i patinets.

Pel que fa a les curses de 5 i 10 quilòmetres, l’organització ha preparat un recorregut molt cèntric, que aquest any també com a novetat tindrà sortida i arribada a la Rambla Sant Isidre en comptes de la Plaça de Cal Font com era habitual. Una altra de les novetats d’aquesta 8a edició, és que l’Urban  Running se suma a l’Alzheimer Race, una cursa benèfica en favor de la lluita contra aquesta malaltia que es durà a terme el diumenge 22 de setembre, també a Igualada. És per això que per cada inscripció a la Urban Running es destinarà 1€ a l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres Demències de l’Anoia.

Les inscripcions per participar a qualsevol de les curses o activitats de la Igualada Urban Running Night Show es poden realitzar a ticketoci.net.

tornar_radioIgualada