icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La 8a jornada de les Plantes Oblidades comptarà amb més de 70 expositors i un centenar d’activitats

El Col·lectiu Eixarcolant ja té a punt una nova edició d’aquesta proposta que es durà a terme el proper dissabte 7 d’octubre, a diferents punts d’Igualada, com el Teatre Municipal l’Ateneu, l’Espai Cívic Centre, el carrer Trinitat o el pati de les Escolàpies. La 8a jornada de les Plantes Oblidades serà la més participativa fins a la data, amb més de 70 expositors i més de 100 activitats, entre les quals trobem, per exemple, xerrades, tallers, sortides, actuacions musicals i tasts.

La jornada de les Plantes Oblidades s’ha convertit en un esdeveniment de referència per descobrir, de primera mà, els usos d’un gran nombre d’espècies i varietats silvestres. Tot i que són desconegudes per la majoria, aquestes “males herbes” poden tenir un gran nombre d’aplicacions en el dia a dia, per exemple en l’àmbit culinari.

La jornada compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Generalitat de Catalunya i de nou, és una edició que serà possible gràcies als més de 150 voluntaris i voluntàries d’arreu de Catalunya que aposten per aquest canvi en el model productiu i de consum.

També canvia el disseny del cartell, que aposta per una imatge renovada amb un disseny de Roger Costa, i amb fotografia de Nerea Vilalta. El disseny d’enguany, pretén jugar a l’ambigüitat i la provocació, per tal de generar debat al voltant de les diverses interpretacions que se’n puguin fer.

 

tornar_radioIgualada