icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Biblioteca Central d’#Igualada enceta l’any amb dues exposicions dedicades a l’Anoia i la presentació del llibre de Quim Forn

“Defensem la terra. Preservem l’Anoia” i “Diversitat ornitològica de l’Anoia”, són les dues mostres que proposa la Biblioteca Central per aquest mes de gener. La primera és una exposició que han preparat veïns i veïnes i entitats mediambientalistes per informar sobre els macroprojectes per produir energia fotovoltaica i eòlica que es volen fer a la comarca i el seu impacte. “Defensem la terra. Preservem l’Anoia” es podrà veure a la Sala d’exposicions de la Biblioteca fins al 27 de gener. Pel que fa “Diversitat ornitològica de l’Anoia” és una mostra de fotografies de la poblatana Mireia Pintado Martos sobre la diversitat d’ocells que hi ha a la comarca. Aquesta exposició s’instal·larà al Punt dels lectors de la Biblioteca Central, del 16 de gener al 3 de març.

D’altra banda, l’equipament proposa també per aquest mes de gener la presentació del llibre “Aquell octubre”, de Quim Forn i Magda Gregori. Una crònica viscuda que dona veu a tots els que van fer possible el referèndum de l’1 d’octubre de 2017. L’acte, organitzat per Òmnium Anoia, es durà a terme el 19 de gener, a les set de la tarda.

Per últim, aquest dijous i divendres, a les sis de la tarda, es farà un Laboratori de lectura i el dissabte, 21 de gener, tindrà lloc una hora del conte en anglès.

Podeu trobar més informació al web bibliotecaigualada.cat.

tornar_radioIgualada