icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Biblioteca Central d’#Igualada exposa fins el 19 de setembre la mostra “Te’n recordes”

L’exposició, que ha preparat l’equipament per celebrar el seu vintè aniversari, fa un viatge al passat per recordar les lectures, pel·lícules i música que ens han marcat. Amb aquesta mostra el visitant farà un recorregut des dels anys seixanta fins als nostres dies, a través d’una escenografia que remetrà als elements característics de cada època. En aquest viatge es trobarà llibres i revistes que han marcat diverses generacions, així com pel·lícules i música. Des de «Mujercitas» a «Un món feliç» d’Aldous Huxley, passant pels Holister, «El Senyor dels anells» i «L’ombra del vent».

No es tracta d’una mostra de documents exhaustiva, sinó de constatar com els llibres, i altres esdeveniments culturals en general, sempre han format part de la nostra vida. Des de la infància fins a la vellesa, i per això a l’exposició s’hi podran veure llibres per a totes les edats, des de títols de narrativa infantil a obres de coneixement i novel·les d’autors d’arreu, així com revistes de fa uns anys.

L’exposició està pensada perquè el visitant pugui fer un recorregut que el porti a evocar el passat a través d’un espai dedicat a cada dècada: dels anys 60 fins als nostres dies. I, a la vegada, pugui recordar el context històric i social del moment, tant el que passava a Igualada com a la resta del món.

tornar_radioIgualada