icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Biblioteca Central d’Igualada ofereix un mes de febrer ple de xerrades, presentacions, activitats familiars i l’estrena d’un nou club de lectura

Entre les propostes, d’aquest mes de febrer, prossegueixen les xerrades, cada dilluns a les 7 de la tarda, organitzades per l’associació Dany Cerebral Adquirit Anoia (DCA) per aprendre a tenir cura del nostre cervell. L’Associació de Psicòlegs i Psicòlogues de l’Anoia (APPA) també organitzarà xerrades, on es tractaran temes de gran interès com l’eutanàsia.

En clau literària, el dijous 10 de febrer, es presenta el llibre “La Kora i el Griot. Viatge a les tradicions ancestrals de Benín i Burkina Faso”, de Conxita Tarruell amb contes de Rosa Pi i que edita Tushita Edicions.

Els divendres es podrà gaudir de sessions per a famílies amb nens. La primera serà avui a les 6 de la tarda amb “Contes per somiar”, a càrrec de Sara Genovart. Per aquesta activitat cal inscripció prèvia.

Durant aquest mes de febrer, la Biblioteca també posa en marxa el nou club de lectura “Farenheit 452” per als amants del gènere de la ciència-ficció.

Podeu trobar tota la programació a la pàgina web de la Biblioteca Central d’Igualada www.bibliotecaigualada.cat

tornar_radioIgualada