La bola aturada condemna l’Igualada Rigat a una nova derrota

L’Igualada Rigat perd a la pista del Manlleu per 3 a 2 i segueix 11è a la classificació de l’OK Lliga.

Els arlequinats van fer un bon inici de partit, tot i que van encaixar l’1 a 0 en contra als 9 minuts. Tot i així, els igualadins van seguir atacant i Gerard Riba va empatar de falta directa. Quan faltava un minut per al descans, els àrbitres van expulsar amb targeta vermella directa el jugador del Manlleu David Navarro per una entrada a Nil Cervera. La conseqüent falta directa la va llançar Gerard Riba i va aconseguir l’1 a 2. A la represa, l’Igualada va tenir més oportunitats, però va fallar dues faltes directes i un penal, un fet que els va condicionar. Amb aquestes errades, els jugadors del Manlleu van agafar forces i van aconseguir dos gols més que donaven la volta al marcador gràcies a un penal i una falta directa. Encara faltaven 9 minuts per acabar i els arlequinats van començar a assetjar la porteria contrària. Tot i així, el marcador no es va moure més i van acabar perdent pel 3 a 2 definitiu.

Ara l’OK Lliga s’aturarà durant un mes pel Campionat d’Europa de Seleccions que es disputarà a Portugal. El proper partit de l’Igualada Rigat serà el 27 de novembre en què rebrà el Lleida Llista Blava a les Comes.