RÀDIO IN Esports

La ciclista igualadina Lorena Llamas, brillant guanyadora del Gran Premi d’Eibar

La ciclista igualadina Lorena Llamas va ser la guanyadora de Gran Premi Ciutat d’Eibar, primera prova puntuable de la Copa d’Espanya femenina 2019.

La ciclista de Movistar Team no va tenir oposició en una cursa de 78 km que acabava a l’Alt de San Miguel, amb un desnivell de prop del 5 per cent durant 5 quilòmetres. Amb una cursa impecable, la igualadina va llançar un potent atac que li va permetre posar-se per davant. A partir d’aquí va aconseguir obrir una diferència de fins a 40 segons sobre un grup perseguidor de dotze integrants. Al final, Lorena Llamas va pedalejar de valent i va acabar proclamant-se campiona, amb 29 segons per damunt de la 2a classificada,  la colombiana Paula Andrea Patiño. A banda d’aquesta victòria Lorena Llamas i també es va imposar a la classificació de la muntanya.

Aquest diumenge es durà a terme la segona prova del la Copa d’Espanya femenina. Serà a Almeria en el Trofeu Baja Andarax.