La ciclista igualadina Lorena Llamas s’imposa al GP Bajo Andarax i és la líder indiscutible de la Copa d’Espanya

La ciclista igualadina Lorena Llamas continua en un altíssim nivell després de ser la guanyadora del Trofeu Baja Andarax, segona prova puntuable de la Copa d’Espanya 2019.

Lorena Llamas és la líder de la competició després que la setmana passada també s’hagués imposat en la primera prova que es va disputar a Eibar. A la cursa d’Almeria d’aquest diumenge, la ciclista d’Igualada va tornar a fer una gran exhibició en un recorregut de 106 quilòmetres. Va ser una jornada plujosa en què les participants van rodar a una gran velocitat. Lorena Llamas, ajudada per les seves companyes del Team Movistar, va aconseguir col·locar-se al capdavant després del primer tram de muntanya. A partir d’aquí va rodar en solitari fins que va arribar a la meta a una distància de 56 segons sobre la segona classificada, la també corredora del Movistar Mavi García.

Aquest diumenge es durà a terme el Gran Premi Cantàbria, tercera prova puntuable de la Copa d’Espanya 2019.