icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La ciutat d’ #Igualada acollirà la VI Trobada de cotxes clàssics

Igualada Comerç i la comissió de Sant Cristòfol s’encarregaran d’organitzar, una nova edició de la trobada de cotxes clàssics a la ciutat d’Igualada. L’esdeveniment serà el dissabte 17 de juliol i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. Com cada edició la trobada s’emmarca en les festes de Sant Cristòfol.

La participació està oberta a tot el públic, prèvia inscripció al www.trobadadeclassics.info o bé per mail: marqueting@igualadacomerc.cat (Nom, marca vehicles, matricula, any del vehicle, població de residència, telèfon de contacte). Les normes de participació són que els vehicles participants tinguin més de 25 anys d’antiguitat i que tinguin ITV en regla i assegurança.

La inscripció és gratuïta i s’anima als participants a esmorzar i dinar als establiments d’Igualada per donar suport a la restauració. A partir de les 9 del matí la cèntrica Rambla d’Igualada acollirà l’arribada i exposició dels vehicles participants, que seran rebuts per l’organització per validar la seva participació. Fins a les 11.00 h. es donarà l’oportunitat d’esmorzar en els diferents establiments d’Igualada. A les 11.00 h. es donarà la sortida als participants i inscrits a la trobada i que ho desitgin per fer una ruta fins a Carme i Orpí d’una hora de durada. Podran conèixer i gaudir d’una part de la comarca de l’Anoia. Durant el trajecte hi haurà un punt de re agrupació, on es farà la foto de família, es tornarà a engegar motors per tal d’arribar tots junts en la mateixa rambla, on es convidarà a una copa de cava a tots els participants. Abans de finalitzar la trobada es lliurarà a tots els participants un diploma i un obsequi/record de la jornada.

També es farà el lliurament dels següents premis:

  • Al vehicle més antic
  • Al vehicle que ve de més lluny
  • Al vehicle més ben conservat/restaurat

També se sortejarà diversos menús de diferents restaurants d’Igualada.

tornar_radioIgualada