icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La ciutat d’Igualada dona les “Gràcies” a tota la ciutadania per l’esforç realitzat per afrontar la COVID-19

El Parc Central ha estat l’escenari, aquest dissabte, d’un gran acte festiu organitzat per agrair, tant al personal sanitari com a tota la ciutadania en general, l’esforç realitzat durant la pandèmia. L’objectiu d’aquest esdeveniment ha estat també el de recollir fons per la investigació de la Covid persistent. Sota el nom de “Gràcies” la jornada ha inclòs, al llarg de tot el dia, diferents activitats com una caminada, tallers, concerts i vols captius, entre d’altres.

En el marc d’aquesta proposta Ràdio Igualada ha realitzat també un programa especial, en directe, des del Parc Central, pel qual han anat passant diferents testimonis que han explicat les seves vivències durant la pandèmia. Un d’aquests testimonis ha estat el Miquel Claramunt, un anoienc de 65 anys que va estar ingressat dos cops a la UCI. D’altra banda, a nivell psicològic, segons la psicòloga Glòria Fité, encara avui dia estan atenent situacions derivades de la pandèmia. .

La jornada “Gràcies” ha inclòs també, entre els actes centrals, una taula rodona que ha comptat amb la participació de diferents professionals que van ser indispensables durant la pandèmia.

tornar_radioIgualada