icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La co-xef del restaurant Somiatruites d’#Igualada, a la final regional del campionat del món de joves cuiners San Pellegrino Young Chef

La cuinera igualadina d’origen xinès, Zhou Mengxin, ha estat escollida entre els 10 millors xefs menors de 30 anys de la regió Ibèrica i Mediterrània, segons el campionat del món de joves cuiners, San Pellegrino Young Chef. Aquest concurs, convocat per la revista Fine Dining Lovers, està dividit en 12 àrees geogràfiques que abasten 243 països. A la primera fase s’hi han presentat més de 3.000 participants, i d’aquests, se n’han seleccionat 10 de cada àrea geogràfica. Mengxin opta a proclamar-se millor xef jove de la regió Ibèrica i Mediterrània amb el plat “La truita – Schubert”, una proposta on la truita de riu és la protagonista.

Des d’aquest mes de juny i fins el desembre aniran tenint lloc les diverses finals de cada una de les regions del concurs i abans que acabi l’any s’anunciaran els 12 joves xefs de tot el món que es traslladaran a la final mundial, que es farà a Milà.

En la quarta edició d’aquest concurs, el restaurant Somiatruites d’Igualada ha estat l’únic establiment del món que ha classificat un membre del seu equip en cada edició. Primer, amb el xef David Andrés, que va arribar a les tres grans finals de Milà i ara amb Zhou Mengxin.

tornar_radioIgualada