icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Conca d’Òdena commemora el 25N amb una quarantena d’actes

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) ha organitzat un ampli programa d’activitats per reivindicar el 25N, dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones. L’agenda aplega gairebé quaranta activitats gratuïtes que tindran lloc a la Conca d’Òdena des d’ara i fins a mitjans de desembre i que es poden consultar al web www.micod.cat.

Així, per exemple, a Igualada, es realitzarà un taller d’autodefensa feminista, una formació en autoestima i empoderament i una marxa exploratòria per a identificar i analitzar l’espai des d’una mirada feminista.

Pel que  fa el conjunt de municipis de la Mancomunitat es penjaran pancartes contra la violència masclista als balcons dels ajuntaments i aquests s’il·luminaran de color lila i també es  farà la lectura del Manifest del 25N, davant dels consistoris.

Amb aquest seguit d’actes es vol conscienciar la ciutadania que la violència masclista no afecta només un sol tipus de persona i que és crucial saber identificar-la per poder-hi fer front.

tornar_radioIgualada