RÀDIO Destacats
BLOG
La cuina de l’escola Ramon Castelltort impulsa un projecte per enviar el menjar sobrant al Banc de Queviures per evitar-ne el seu malbaratament
Es tracta d’una prova pilot que impulsa el cuiner igualadí de l’escola Ramon Castelltort, Oriol Càlichs, i que es compromet a evitar el malbaratament del menjar que es serveix a l’escola. És per això que tot aquell menjar sobrant es podrà lliurar al Banc de Queviures de la ciutat d’Igualada per abastir d’àpats aquelles famílies que ho requereixin. El menjar es traslladarà i posteriorment es congelarà per conservar-ne el màxim d’unitats. Els àpats podran estar congelats un màxim de tres mesos.
Ara, la idea dels seus impulsors, és que la resta de centres escolars de la ciutat es puguin afegir a aquesta iniciativa, i aconseguir un doble objectiu: evitar el malbaratament dels aliments, i a la vegada donar un servei molt necessari davant l’augment d’usuaris del Banc de Queviures.
ENTREVISTA a Oriol Càlichs