icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La CUP Anoia titlla de “vergonya” l’augment d’un 19% dels sous d’alguns representants de Junts i PSC al Consell Comarcal de l’Anoia

Aquest increment es va aprovar en el ple de Cartipàs de l’ens anoienc, celebrat el passat 31 de juliol. Des de la CUP Anoia consideren que aquest augment és una vergonya en el context actual, amb un atur estructural molt elevat, una inflació galopant i una pujada dels preus que li està fent molt difícil la vida a les classes populars de l’Anoia. Segons la formació, la pujada dels sous dels polítics beneficiarà al president del Consell Comarcal, Jordi Parcerisas (Junts) i Josep Lluís Gorgori i Aaron Alcázar (PSC). Parcerisas tindrà una retribució de 38.000€ (bruts anual). Mentre que Gorgori i Alcázar cobraran 19.000€ cada un. La resta de consellers del Consell Comarcal de l’Anoia no tindran dedicació sinó que cobraran en règim d’indemnitzacions per assistència als òrgans col·legiats.

La CUP es va quedar sola votant en contra d’aquesta pujada de sous dels representants polítics, que va ser aprovada amb els vots de Junts, PSC i VOX i amb l’abstenció de la resta de partits de l’oposició.

D’altra banda, l’esquerra independentista també critica el pacte sociovergent perquè exclou els partits de l’oposició de tots els organismes on participa el Consell Comarcal, com ara, el Consorci Sanitari de l’Anoia, la Fundació Tutelar de l’Anoia o l’Associació del Parc Agrari de la Conca d’Òdena. En aquests organismes, segons la CUP Anoia, l’equip de govern del Consell ha decidit que només hi participin representants de Junts i PSC.

tornar_radioIgualada