icon_radio

RÀDIO Eleccions Municipals 2015

BLOG

La CUP aposta per mantenir les adoberies al barri del Rec

La Candidatura d’Unitat Popular es mostra contrària al trasllat de les adoberies de la ciutat al nou polígon industrial d’Igualada-Jorba. Segons un dels membres de la CUP, Pau Ortínez, cal que les adoberies es quedin al barri del Rec, ja que són aquestes qui li donen sentit.

D’altra banda, la CUP Igualada aposta també per un nou POUM fet amb transparència, participació ciutadana i  decidit en referèndum. Segons Ortínez, la CUP pensa que els veïns d’Igualada han de poder votar sobre aquelles propostes del POUM que generin més debat.

Pel que fa el model de ciutat defensat per la candidatura de la CUP passa també per aconseguir que Igualada minimitzi els seus residus i augmenti el reciclatge. En aquest sentit, plantegen la possibilitat d’introduir la recollida porta a porta en determinades zones de la ciutat.

D’altra banda, la formació també proposa recuperar les antigues guixeres i l’antiga N-II com a espais públics, donar nous usos a la Cotonera, potenciar les cooperatives de consum, millorar el transport interurbà i ampliar els carrils bici, entre d’altres.

tornar_radioIgualada